ODJEĆA ZA NAUTIČARE

Odjeća za jedrenje Henri Lloyd

Mr. Henri Lloyd

Henri Lloyd je osnovan 1963. godine u Manchesteru u Engleskoj. G. Henri, kao što je poznato, osnovao je tvrtku na načelima poštenja, integriteta i slobode i to su načela koja su temelji Henri Lloyd marke i danas. Tvrtka danas posvećena je opremanju jedriličara pružajući im opremu koja će im osigurati zaštitu bez žrtvovanja udobnosti. Ovi proizvodi su dizajnirani kako bi jedriličari ostali suhi, čak i u najgorim uvjetima.

Henri Lloyd UK konstantno radi na novim tehnologijama za Henri Lloyd hlače i jakne za jedrenje. Henri Lloyd odjeća linije namijenjene za utrke su oblikovani kako bi se smanjio utjecaj vjetra. Za jedrenje u lošim vremenskim uvjetima, Henri Lloyd pripremio je Optivision kapuljače, koje omogućuju jedriličaru sjajan videokrug, zadržavajući maksimalnu vodootpornu zaštitu.

Sa više od 50 godina radnog staža i iskustva u dizajniranju, možete računati na Henri Lloyd odjeću za jedrenje i znati da ćete ostati suhi bez obzira na kakve vremenske uvjete naišli. Henri Lloyd jedriličarske jakne i hlače su testirani u laboratoriju i na vodi. Kada nosite Henri Lloyd jaknu, možete biti mirni znajući da su te jakne za jedrenje napravljene od tehničke tkanine koja će izdržati tisuće ciklusa trenja, kao i višestruka preplovljavanja oceana.

Henri Lloyd Elite Offshore Jakne i hlače za jedrenje

U 2013, Henri Lloyd pokrenuo je novu liniju offshore odjeće za jedrenje. Nova Offshore Elite linija od Henri Lloyd je dizajniran da bude najlakša i najprozračnija offshore oprema ikada, bez ikakvih kompromisa. Dizajnirani su za Offshore natjecatelje i krstarenja sa sjajnim performansama i udobnošću, kao najvišim prioritetom. Nova offshore oprema je 30% laganija od najbolje opreme koja joj je prethodila. Također je 20% prozračnija, bez kompromisa po pitanju trajnosti i vodonepropusnosti.

Muška jakna za jedrenje Offshore Elite

Jedan od osnivača kompanije toliko je opsesivno tražio da materijal bude nepropusan da su ga prozvali "Vodootporni Henri"

Nema tog ‘barbe’ koji vam neće znati reći tko su oni. Tvrtku su 1963. osnovali Angus Lloyd i Henri Strzelecki u Manchesteru.

Henri Lloyd od svojih je početaka fokusiran na izradu najvodootpornijih odjevnih predmeta na svijetu – opsesije koja je dovela do toga da je Strzelecki zaradio nadimak “Vodootporni Henri”. Danas, pedeset godina poslije, iz kolekcije u kolekciju tvrtka i dalje insistira na svojem pola stoljeća starom cilju.

Ove sezone u slavljeničkom raspoloženju kolekcija je inspirirana istraživačima kojima je topla i tehnički savršeno izvedena odjeća često značila – preživljavanje. Nama su se oduvijek sviđale cool kombinacije boja i nedvosmilsena poruka koju ti odjevni predmeti komuniciraju: kuražu i stil. Ako vas trebamo uvjeravati reći ćemo da je Henri Lloyd oblačio, te da i dalje oblači neke od najpoznatijih svjetskih moreplovaca poznatih po ideji da sami oplove svijet. Sir Charles Benedict Ainslie, najuspješniji olimpijski jedriličar svih vremena jedan je od njih. U Hrvatskoj ovu odjeću nosi Šime Stipaničev, prvi Hrvat koji je sudjelovao u prekooceanskoj regati za samce. Bolje od ovih preporuka jednostavno vam ne možemo naći.

S vremenom je ponuda proširena pa se u HL možete odjenuti od glave do pete. Cijena ovih jakni i odjeće za jedrenje sukladna je statusu ali to je onaj dio vašeg ormara kojeg u životu nećete često obnavljati. Vrijednost za novac i točka. Provjerite u Henri Lloyd trgovini u Zagrebu i pogledajte dio kolekcije koja je nedavno snimljena u Tribunju.

Radi se o novoj kolekciji koja je daljnjim invencijama za 20% lakša od prošle. Kako vam to ne znači puno, recimo da je u slučaju jakne osjećaj takav kao da nosite kilogram šećera manje. Oni aktivniji točno znaju što to znači. Ali i ne samo to.

Outdoor odjeća za jedrenje Henri Lloyd posebna je i po načinu šivanja što se može osjetiti pod prstima. Tri su sloja u pitanju. Vanjski koji štiti, srednji koji čuva toplinu i onaj koji je najbliže koži i stvara toplinu u kretanju. Spojeni u cjelinu jamče vam 100% zaštitu od vode i vjetra. Mirno more. (Zapravo obrnuto!)

© mare.com.hr 2015